Publicat de: Alexandru - Claudiu RÂŢĂ | martie 1, 2012

IMPORTANT! – CRP II şi III (2011-2012) – Recuperare activitate seminar la disciplinele “Relaţii publice sectoriale” şi “Comunicarea cu presa”

Studenţii anului II, specializarea Comunicare şi Relaţii publice (CRP 2011-2012), care nu au îndeplinit cerinţele minime obligatorii pentru promovarea seminarului disciplinei Relaţii publice sectoriale pentru sesiunea I de iarnă, pot găsi în cadrul secţiunii INSTRUMENTE/Documente utile, la punctul 74 (pagina 3),  detalii referitoare la recuperarea activităţii de seminar în vederea prezentării la examinarea scrisă din sesiunea a II-a de iarnă (examene restanţă).

Studenţii anului III, specializarea Comunicare şi Relaţii publice (CRP 2011-2012), care se regăsesc în ipostaza de a fi obligaţi să-şi recupereze activitatea de seminar la disciplina Comunicarea cu presa pentru sesiunea a II-a de iarnă (examene restanţă), în vederea prezentării la examinarea scrisă, pot găsi în cadrul secţiunii INSTRUMENTE/Documente utile, la punctul 73 (pagina 3),  detalii referitoare la recuperarea activităţii de seminar.

Efectuarea temelor propuse, ţinând seama de observaţiile menţionate, reprezintă o condiţie indispensabilă în vederea prezentării la examenul programat al disciplinei.

Data limită stabilită pentru trimiterea temei de seminar la adresa de e-mail rpsectoriale@gmail.com (CRP IIRelaţii publice sectoriale) sau comunicareacupresa@gmail.com (CRP IIIComunicarea cu presa) este 5 martie 2012.

Rugămintea mea pentru aceia care NU sunt destinatarii materialelor publicate la adresa www.vestpress.wordpress.com este să NU mai folosească aceste documente şi să respecte termenii şi / sau condiţiile de utilizare propuse.

Vă mulţumesc!

Mult succes tuturor!

NewLogoPostSemnaturaAlexandrurata

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: