Publicat de: Alexandru - Claudiu RÂŢĂ | iunie 2, 2011

IMPORTANT! – CRP (II şi III) şi JURNALISM (I – 2009-2010) – Recuperare activitate seminar la disciplinele „Relaţii publice sectoriale”, „Comunicare cu presa” şi „Presa şi actualitatea” (Jurnalism I, 2009-2010)

Studenţii anului II, specializarea Comunicare şi Relaţii publice (CRP 2010-2011), care nu au îndeplinit cerinţele minime obligatorii pentru promovarea seminarului disciplinei Relaţii publice sectoriale pentru sesiunea I şi II de iarnă, pot găsi în cadrul secţiunii INSTRUMENTE/Documente utile, la punctul 63 (pagina 3),  detalii referitoare la recuperarea activităţii de seminar în vederea prezentării la examinarea scrisă din sesiunea a III-a de iarnă (examene restanţă).

Studenţii anului III, specializarea Comunicare şi Relaţii publice (CRP 2010-2011), care se regăsesc în ipostaza de a fi obligaţi să-şi recupereze activitatea de seminar la disciplina Comunicare cu presa pentru sesiunea a III-a de iarnă (examene restanţă), în vederea prezentării la examinarea scrisă, pot găsi în cadrul secţiunii INSTRUMENTE/Documente utile, la punctul 64 (pagina 3),  detalii referitoare la recuperarea activităţii de seminar.

Studenţii anului II, specializarea Jurnalism (Jurnalism 2010-2011), care nu au promovat seminarul disciplinei Presa şi actualitatea în semestrul 2 al anului I universitar (2009-2010) şi pot să-şi susţină examenul final al disciplinei în sesiunea de examene restanţă următoare, sunt rugaţi să se prezinte miercuri, 8 iunie a.c., la ora 18, la Universitate. Cu ocazia acestei întâlniri, vom discuta despre condiţiile de recuperare a activităţii de seminar la disciplina Presa şi actualitatea. Întâlnirea va avea loc în faţa sălii 037, la parter.

Efectuarea temelor propuse, ţinând seama de observaţiile menţionate, reprezintă o condiţie indispensabilă în vederea prezentării la examenul programat al disciplinei. De asemenea, pentru studenţii de la Jurnalism, prezenţa la întâlnirea propusă este o condiţie fundamentală în vederea recuperării activităţii de seminar.

Datele limită stabilite pentru trimiterea temei de seminar la adresa de e-mail rpsectoriale@gmail.com (CRP IIRelaţii publice sectoriale) sau comunicareacupresa@gmail.com (CRP IIIComunicare cu presa) sunt 20 iunie (CRP II – RPS) şi 11 iunie 2011 (CRP III – CP).

Rugămintea mea pentru aceia care NU sunt destinatarii materialelor publicate la adresa www.vestpress.wordpress.com este să NU mai folosească aceste documente şi să respecte termenii şi / sau condiţiile de utilizare propuse.

Vă mulţumesc!

Mult succes tuturor!

NewLogoPostSemnaturaAlexandrurata


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: