Publicat de: Alexandru - Claudiu RÂŢĂ | februarie 24, 2011

IMPORTANT! – CRP (II şi III) – Recuperare activitate seminar – sesiunea a II-a de iarnă (2010-2011)

Studenţii anului II, specializarea Comunicare şi Relaţii publice (CRP 2010-2011), care nu au îndeplinit cerinţele minime obligatorii pentru promovarea seminarului disciplinei Relaţii publice sectoriale pentru sesiunea I de iarnă, pot găsi în cadrul secţiunii INSTRUMENTE/Documente utile, la punctul 60 (pagina 3),  detalii referitoare la recuperarea activităţii de seminar în vederea prezentării la examinarea scrisă din sesiunea a II-a de iarnă (examene restanţă).

Studenţii anului III, specializarea Comunicare şi Relaţii publice (CRP 2010-2011), care se regăsesc în ipostaza de a fi obligaţi să-şi recupereze activitatea de seminar la disciplina Comunicare cu presa pentru sesiunea a II-a de iarnă (examene restanţă), în vederea prezentării la examinarea scrisă, pot găsi în cadrul secţiunii INSTRUMENTE/Documente utile, la punctul 61 (pagina 3),  detalii referitoare la recuperarea activităţii de seminar.

Efectuarea temelor propuse, ţinând seama de observaţiile menţionate, reprezintă o condiţie indispensabilă în vederea prezentării la examenul programat al disciplinei. Data limită stabilită pentru trimiterea temei de seminar la adresa de e-mail rpsectoriale@gmail.com (CRP IIRelaţii publice sectoriale) sau comunicareacupresa@gmail.com (CRP IIIComunicare cu presa) este  2 martie 2011.

Rugămintea mea pentru aceia care NU sunt destinatarii materialelor publicate la adresa www.vestpress.wordpress.com este să NU mai folosească aceste documente şi să respecte termenii şi / sau condiţiile de utilizare propuse.

Vă mulţumesc!

NewLogoPostSemnaturaAlexandrurata


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: