Publicat de: Alexandru - Claudiu RÂŢĂ | decembrie 4, 2009

Workshop foto – Timişoara, 12 şi 13 decembrie 2009

Spre a învăţa cum să-ţi reglezi aparatul de fotografiat astfel încât să controlezi rezultatul sau imaginea care se va imprima pe senzor, trebuie să înţelegi principiile care stau la baza realizării unei fotografii corecte din punct de vedere tehnic, cât şi principiul de funcţionare al unui aparat D-SLR.  Participarea la seminarul din 12 decembrie 2009 – Cum folosim la maximum potenţialul unui D-SLReste limitată de cele 20 de locuri disponibile.

Seminarul din 13 decembrie 2009 are rolul de a-i introduce pe amatorii ceva mai avansaţi în fotografie, posesori ai unui D-SLR, în secretele fotografiei de portret în studio.
Pentru a înţelege şi a putea folosi în mod creativ luminile în fotografia de studio trebuie mai întâi să înţelegem cum putem controla şi măsura lumina, atât pe cea continua, cât şi lumina de la blitz. De asemenea, participarea la seminarul din data de 13 decembrie 2009Fotografia de portret în studio – este limitată de către numărul de 20 de locuri disponibile pentru acest eveniment.

Taxa de înscriere pentru fiecare dintre cele două ateliere este de 249 RON.
Pentru înscriere este necesar să trimiteţi un e-mail la adresa portret@f64.ro. Seminarul este susţinut de Adrian NĂSTURICĂ (fotograf profesionist) în intervalul orar 9.30 – 18.oo, prevăzut cu trei pauze de câte jumătate de oră. Seminarul va avea loc la Timişoara.

Persoană de contact: HRENIUC ALEXANDRU ( alex_hreni@yahoo.com), număr de telefon 0744.586.226 sau 0767.842.435.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: